Handelsbetingelser

Betaling

TIERRA modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når produktet afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

TIERRA bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

TIERRA leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00. Vi sender vores produkter med GLS og du vil modtage en e-mail med dit pakkenummer når din ordre er afsendt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet.

TIERRA vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang så længe fejlen hviler på TIERRA.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

ID31154602, TIERRA
Pakkeboks 2662

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på produkter købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@tierra.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Produktets stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af produktets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve produktet på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis produktet er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, herunder vask af produktet, eller direkte kontakt af produktet med parfume eller husdyr, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af produktets handelsmæssige værdi.

Luk menu
×
×

Kurv